top of page

Diensten

Schoonmaakmiddelen
Schoonmaakonderhoud

Schoonmaakonderhoud - we zorgen voor een schone werk -en leefomgeving!

 

Van helden schoonmaakdiensten verzorgt dagelijks en periodiek schoonmaakonderhoud van kantoren, scholen tot wooncomplexen. Dit houdt in dat we van de entree tot de gangen, kantoren en toiletten schoonhouden, zodat u er prettig kunt wonen of werken.

Glas & gevelonderhoud

Glas & gevelonderhoud – we voorkomen slijtage aan uw gebouw en zorgen voor een frisse uitstraling!

 

Van woning tot bedrijf -of schoolgebouw wij verzorgen op periodieke basis het wassen van de ramen en het reinigen van houtwerk. Wij doen dit op traditionele wijze of daar waar moeilijk bereikbaar met ons tuckerpole systeem. We reinigen uw terras, oprit of gevel met onze eigen hogedruk unit en wanneer wenselijk impregneren we het gereinigde oppervlak. Wij beschikken over eigen, hoogwaardig klimmateriaal en zetten hoogwerkers in wanneer we er met de ladder niet bij kunnen.

Glasbewassing
Glasbewassing
Vloeronderhoud
Opleverschoonmaak

Na een verbouwing, nieuwbouw of aan het begin van een schoonmaakonderhoudscontract is het vaak nodig uw gebouw eenmalig grondig schoon te maken. Dat noemen we een opleveringsschoonmaak. Zo werken we eventueel achterstallig schoonmaakwerk weg, of maken we uw gebouw klaar voor gebruik.

Vloeronderhoud

Vloeronderhoud – we zorgen voor een frisse en representatieve uitstraling!

U kunt ons ook het onderhoud van uw vloeren toevertrouwen. Wij zijn namelijk specialist in het onderhouden, reinigen en/of conserveren van allerlei soorten vloeren. We behandelen vloeren van hard materiaal, steen, hout en tapijt.

Glasbewassing
Opleverschoonmaak
Schoonmaakartikelen
Leveren facilitaire artikelen

Leveren van facilitaire producten.

bottom of page